In de pers

Ook in de pers blijft MentorMix niet onopgemerkt. Hieronder vindt u een selectie van de vakbladen die aandacht besteed hebben aan MentorMix.

Almere Deze Week Onderwijsdag Almere

Onderwijsdag Almere

Edurado was uitgenodigd op de Onderwijsdag Almere, zie foto. Lees het artikel op de site van Almere Deze Week. Lees verder »

Almere Deze Week, 12 oktober 2011

Vives

Vives

Wie over een druk schoolplein loopt, zal schrikken van het gescheld. Ook in de klas of op de gang gaat het er vaak heftig aan toe in het voortgezet onderwijs. Lees verder »

Vives, 28 april 2010

Van twaalf tot achttien - nr. 4 (april 2008)

Nieuwe mix voor mentorlessen in vmbo

Bij de start van dit schooljaar verscheen de nieuwe methode MentorMix. De methode biedt lessen rond studievaardigheden, sociale vaardigheden en toepasselijke thema's voor leerlingen in het vmbo. Lees verder »

Van twaalf tot achttien - nr. 4 (april 2008)

Bij de Les - jaargang 4 nummer 1 (januari 2008)

Kort nieuws

Praten in plaats van communiceren in het vmbo.

Bij de Les - jaargang 4 nummer 1 (januari 2008)

Docentraal - jaargang 3 nummer 6 (december 2007)

MentorMix: kant-en-klare mentorlessen

De meeste docenten van de bovenbouw vmbo hebben het al behoorlijk druk met het verzorgen van de vaklessen. Daarnaast begeleiden ze naar beste kunnen ook nog een mentorklas. Lees verder »

Docentraal - jaargang 3 nummer 6 (december 2007)

Vives

Vives

Mentormix is speciaal geschreven lesmateriaal voor docenten die vanuit de dagelijkse lespraktijk hun mentorles zinvol en concreet willen invullen. Lees verder »

Leermiddelenplein

Leermiddelenplein

De methodebeschrijving is gebaseerd op docentenboek en leerlingboek vmbo 3. De methode biedt leerstof voor circa 40 lessen. Bezoek de site »

Kennisnet

Kennisnet

Om invulling te geven aan uw mentor lessen zijn er diverse methoden en materialen ontwikkeld. Op deze pagina vindt u een overzicht. Bezoek de site »

Voorelkementor.nl

Voorelkementor.nl

Voor de invulling van de mentorlessen (waarbij ook introductielessen zijn opgenomen) is veel mooi materiaal ontwikkeld. Heel veel daarvan is in te zien via de websites van de uitgevers. Bezoek de site »